Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Kallelse till Supporterklubben Sky Blues årsmöte

MötesklubbaPressrummet på Gavlevallen 28/3-16 (Annandag påsk) kl. 18:00

Vi står inför en ny, spännande säsong. Med en trupp som är starkare än någonsin, med en ny arena, med ökad ekonomisk omsättning och med ett växande publikintresse är förstås förväntningarna höga. Vi måste ställa krav både på laget och på klubbens organisation. Vi är en etablerad allsvensk förening med elva raka säsonger i högsta serien bakom oss och målet ska vara ett annat än att bara hänga kvar. Det är dags att ta ytterligare ett kliv.

Men vi måste även ställa krav på oss själva. Sky Blues är en allsvensk supporterklubb och det måste vi visa. Allt vårt arbete sker ideellt och för att kunna utveckla supporterföreningen och på sikt hela supporterkulturen kring Gefle IF är vi beroende av supportrarnas engagemang. Vi behöver folk som hjälper till och organiserar tifon, som åker på bortamatcher och som driver Sky Blues framåt. Du kan engagera dig på många olika vis och du kan också vara med och påverka SB:s arbete.

Ett utmärkt tillfälle att få veta mer om hur du kan hjälpa till och/eller göra din röst hörd är att gå på supporterklubbens årsmöte. I år äger det rum 28 mars i pressrummet på Gavlevallen. Mötet börjar kl. 18:00. Motioner ska vara oss tillhanda senast två veckor före – det vill säga 14 mars.

På årsmötet väljer vi en styrelse för kommande verksamhetsår och diskuterar viktiga frågor som har med Sky Blues, GIF och vår supporterkultur att göra. Hoppas att vi ses!

Vi vill också passa på och flagga för Gefle IF FF:s årsmöte den 15 mars kl. 19:00 i Gavlevallens pressrum.

Bli medlem i Sky Blues
Tack för att du är medlem i supporterklubben och stöttar vår verksamhet. Precis som tidigare medföljer även i år många förmåner med medlemskapet. Inte minst får vi kraftigt subventionerade priser på säsongskort till Gavlevallens ståplats:

Vuxen – 900 kr (ordinarie pris 1600 kr)
Ungdom/student – 550 kr (ordinarie pris 900 kr)

Gå in under ”Bli medlem” på vår hemsida och läs hur du gör för att bli medlem säsongen 2016.

För övriga nyheter från Sky Blues…
Exempelvis kring planerade resor i supporterklubbens regi.
Håll utkik på vår Facebooksida (facebook.com/skyblues2001), på vår Twitter (@skyblues2001) och på vår hemsida (skyblues.se). Har du frågor eller funderingar går det utmärkt att mejla oss – infoskyblues@gmail.com.

Himmelsblå hälsningar
Styrelsen, Supporterklubben Sky Blues

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: