Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Norrlandsderbyt: Invadera Sundsvall

norrlandsderby

Lördagen den 3 oktober spelas årets bortamatch. Det är Norrlandsderby på Norrporten Arena och ALLA ska vara där. Vi ska visa vilka som regerar Norrland både på planen och på läktaren.

För er som bara åker på några enstaka bortamatcher per år är detta den givna resan.
För er som aldrig åkt på en bortamatch, brukar åka på en per år eller som inte har åkt på länge är detta den givna resan.
För alla er i den tredje gruppen, ni som åker på alla matcher, kommer denna resa inte vara en i mängden utan utmärka sig som den bästa på länge.

Alla har vi ett ansvar att se till att vi blir så många som möjligt den 3 oktober. Detta är bortaresan som ingen får missa säsongen 2015. Locka med dig vänner och bekanta och sprid ordet om resan, bland annat genom att dela Facebookevenemanget. Tagga – bokstavligen – igång inför resan med hashtaggen #invaderasundsvall.

Den här resan arrangeras av GIF och det är även GIF som tar in anmälningar. Antingen kan du välja att åka direkt till arenan eller så kan du välja att värma upp med himmelsblå vänner på O’Learys i Sundsvall. I båda fallen ingår matchbiljetten i priset. På O’Learys, som är abonnerat för oss, har vi också ett specialerbjudande på mat och dryck. Givetvis rekommenderar vi från supporterklubbens sida pubalternativet och att många kommer till uppladdningen i Sundsvall. Men det absolut viktigaste är att mängder av supportrar är på plats och då helst också på bortasektionen på kortsidan. Flera bussar ska rulla från Gävle.

För all information kring resan hänvisas till klubbens webbplats. Via denna länk hittas info om pris, avgångstider, hur du anmäler dig med mera.

Observera att det är förskottsbetalning som gäller och att sista anmälning är på onsdag, den 30 september. Anmäl dig så snart du kan! Att du klickar i att du kommer i Facebookevenemanget innebär inte att du är anmäld till resan.

Det finns bara ett GIF i Norrland – hela Sundsvall ska färgas himmelsblått!

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: