Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Kallelse till SB:s årsmöte och aktuell information

Här är en något redigerad version av det brev som i dagarna har skickats ut till Sky Blues medlemmar…

GIF-vänner!

Härmed vill vi kalla till Supporterklubben Sky Blues årsmöte 2015. Mötet äger rum på Gefle IF:s kansli (Silvanum, Kungsbäcksvägen 32) onsdagen den 18 februari kl. 19.00. Alla är varmt välkomna, medlemmar som icke medlemmar. Kom och gör din röst hörd och var med när den nya styrelsen väljs. Medlemmar 2014 äger även rösträtt vid mötet. Motioner skickas till infoskyblues@gmail.com och ska ha inkommit senast en vecka före (dvs. onsdagen den 11 februari).

Vintern håller Gävlebukten i sitt grepp, men det blir ljusare för var dag och första träningsmatchen är nu riktigt nära. Sedan kommer säkert väntan på den efterlängtade premiären kännas betydligt lättare. För oss är det ett särskilt spännande år med tanke på invigningen av den nya arenan på Sätrahöjden.

Vi är ytterst tacksamma för att du är medlem i supporterklubben och hoppas att få behålla dig som medlem 2015. Säsongskortet är, genom medlemskapet, som vanligt oerhört prisvärt – och detta alltså trots flytten till den nya arenan. Som medlem kommande säsong har du möjlighet att köpa säsongskort till sektion H och till ståplats på den nya arenan för endast 900 kr.

Precis som tidigare år kostar SB-medlemskapet 100 kr/vuxen, 60 kr/ungdom och 200 kr/familj. Medlemsavgiften betalas in på PlusGirokonto 20 28 32-2 (ange ditt namn på inbetalningen). Nya medlemmar ska tillsammans med inbetalningen skicka ett mejl till infoskyblues@gmail.com där följande anges: namn, adress, födelseår, mobil och e-post. Det går också utmärkt att betala in medlemsavgiften på GIF-kansliet.

Supporterklubbens arbete inför årets allsvenska är inlett och kommer att intensifieras ju närmare premiären vi kommer. Något av det som är högst prioriterat är att försäkra oss om att våra förutsättningar på den nya arenan blir så bra som möjligt. Vi har här en fantastiskt givande dialog med klubben och vi hyser stora förhoppningar om att supporterkulturen runt GIF får en extra skjuts 2015.

Försäsongen erbjuder ett antal trevliga bortamatcher. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till Uppsala lördagen 31/1 för första träningsmatchen, bland annat går Upptåget fram och tillbaka varje timme. Till cupmatchen mot Dalkurd i Borlänge söndagen 22/2 planerar vi att hyra en stor buss. Mer information om den resan kommer ut på vår Facebooksida, som vi tycker att alla ska hålla sig uppdaterade mot för att få reda på vad som är på gång. Vi ses!

Himmelsblå hälsningar
Supporterklubben Sky Blues

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: