Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Stockholmsveckan – AIK och BP borta

bpborta1Snart möter vi två lag i Stockholmsområdet inom loppet av bara fyra dagar – söndagen den 10 augusti väntar AIK på Friends Arena i Solna och onsdagen den 13 augusti Brommapojkarna på Grimsta IP i Vällingby. Du följer väl med på båda resorna?

Till matcher i Stockholm brukar vi alltid locka lite extra folk som tillsammans med exilare ser till att bortasektionen fylls på. Vi är mån om att få iväg så många vi kan från Gävle både på söndagen och onsdagen. Det är tight i botten av Allsvenskan, alla poäng är oerhört viktiga inför fortsättningen och vi måste visa spelarna att vi står vid deras sida i kampen.

Sky Blues satsar därför på ett paketerbjudande till dessa två matcher. För ynka 300 kr åker både medlemmar och icke medlemmar i supporterklubben med våra bussar till båda matcherna. Att åka på en av matcherna, oavsett vilken, kostar 200 kr/medlem och 300 kr/icke medlem. Matchbiljett ingår inte utan köps vid arenorna eller i förhand (se AIK:s och BP:s hemsidor för mer information).

Matchstart mot AIK är kl. 17.30 med bussavgång från Strömvallen kl. 14.00. Matchstart mot BP är kl. 19.00 med bussavgång från Strömvallen kl. 16.00.

Det är Norrland mot Stockholm, det är ingen tvekan i världen, det är bara att anmäla sig direkt! Vi ska bjuda på ordentlig uppslutning både på söndagen och onsdagen!

Vi ser gärna att du anmäler dig så snart du bara kan, så att vi kan boka fler bussar om det behövs. Förra året var det tre bussar som rullade till Solna.

Anmälan görs till Gefle IF:s kansli, infoskyblues@gmail.com eller tel. 073-9691530.

Väl mött, GIF-vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: