Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Följ med till Örebro 19/5!

skb11c1Måndagen den 19:e maj möter vi Örebro SK på Behrn Arena och vi siktar självklart på att skicka en stor buss dit.

Det är inte alls långt till Örebro och vi hoppas att många nu visar intresse för att hänga med och stötta laget. Det betyder oerhört mycket för spelarna att se och höra vårt stöd även på bortaplan. Supporterklubben vill med sin verksamhet och sina resor nå ut till hela supporterkollektivet. Typ av supporterskap, ålder, kön och så vidare spelar ingen som helst roll. Vi finns till för alla GIF-supportrar, önskar att alla åker med oss och vi är mån om att alla ska vara nöjda med våra resor.

Matchen börjar klockan 19.00 och bussen från Strömvallen avgår klockan 15.00. Detta innebär att man, med vanliga arbetstider, bara behöver gå lite tidigare från jobbet. Bussen är också tillbaka i Gävle i god tid på kvällen.

Vi ser fram emot en trevlig resa och hoppas att många vill hänga med. Anmälan görs antingen per telefon till Gefle IF:s kansli (026-65 22 33) eller per e-post till Sky Blues (infoskyblues@gmail.com). Ange namn och telefonnummer i mejlet.

Det är viktigt att vi snabbt får in anmälningar, så boka plats i bussen direkt när du kan. Sista anmälningsdag är torsdagen den 15:e maj. Priset för resan är 250 kr för medlemmar och 350 kr för icke medlemmar (men då ingår medlemskap).

Matchbiljett ingår däremot inte, utan köps på plats eller via ÖSK:s hemsida. Bortasektionen är sektion S på östra kortsidan.

ALLA TILL ÖREBRO!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: