Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

PREMIÄRRESAN: Mjällby och Strandvallen

Känner ni peppen? Premiären närmar sig med stormsteg! Det är nu bara en dryg vecka kvar tills det äntligen sparkar igång. Mjällby står för motståndet på Strandvallen söndagen den 30 mars – och vi står vid sidan av och sjunger fram våra himmelsblå till tre öppningspoäng.IMG_0353

Fotboll är inget tv-program, utan ett sätt att leva. GIF är ingen hobby, utan en passion. Detta ska vi visa genom en fin uppslutning nere i Blekinge.

Vid ett rikligt antal anmälningar blir det naturligtvis storbuss, men i första hand riktar vi in oss på ytterligare en minibuss. I skrivande stund har vi redan fyllt en till sista plats och vi räknar kallt med att åtminstone fylla en minibuss till.

Matchen börjar kl. 15.00, så vi rullar från Gävle vid 4-5-tiden på morgonen och vänder hemåt direkt efter slutsignalen. Priset blir 450-550 kr beroende på antalet anmälningar. Vi är i behov av fler som kan ta hand om ratten och precis som vanligt åker du som chaufför helt gratis. Om du önskar köra är det bara att meddela det när du anmäler dig.

Hur anmäler du dig då? För anmälan, frågor och mer information om resan hänvisas till Jonas Larsson i Sky Blues styrelse. Kontakta honom antingen genom att slänga iväg ett e-postmeddelande till cruislaw@gmail.com eller genom att ringa/sms:a till 073-6221420. Anmäl dig gärna så snart som möjligt…

Skippa soffan – res för Gefle!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: