Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Kallelse till årsmöte och information inför säsongen 2014

Gävle 2014-01-20

Ärade GIF-vänner och Sky Blues-medlemmar,

Vi står inför en ny säsong – den tionde raka i Allsvenskan. Det känns vanligtvis ovisst den här tiden på året, men det var länge sedan det kändes så här ovisst. Pelle Olsson, som har fått stå symbol för hela den allsvenska sejouren, har lämnat över rodret till den i Gefle ännu oprövade Roger Sandberg. På spelarfronten har vi gjort tre nyförvärv, men också förlorat flera ordinarie spelare. Trotjänarna Mattias Hugosson och Daniel Bernhardsson har tackat för sig, Pär Asp, Mikael Dahlberg och Alexander Faltsetas har sökt sig vidare till andra klubbar och i skrivande stund finns det även frågetecken för Simon Lundevall och framför allt Jakob Orlov som sägs vara uppvaktade av norska Brann.

Men så är det, spelare kommer och spelare går. Kvar står vi supportrar. Kvar finns sångerna som rullar på läktaren och flaggorna som vajar i vinden. Och tillsammans ska vi göra ALLT för att få uppleva en allsvensk premiär på den nya arenan nästa vår.

Enade är vi starka. Desto fler vi är i klacken på hemma- och bortaplan, desto fler som hjälper till med tifon eller bidrar ekonomiskt till resor och läktararrangemang, desto bättre för klubben som vi alla älskar…

Medlemskap
Vi är därför tacksamma för och hoppas att vi får behålla Dig som medlem i Gefle IF:s officiella supporterklubb Sky Blues. Medlemskapet för 2014 är lika prisvärt som tidigare – för endast 100 kr/person eller 200 kr/familj löser du/ni medlemskap i supporterklubben. Förmånerna är flera:

Du får möjlighet att köpa säsongskort på sektion H (klacksektionen) för bara 700 kr (från 18 år) eller 450 kr (under 18 år). Du får också billigare pris på våra resor till bortamatcher och rösträtt på årsmötet. Du får delta på våra fester och träffar och ta del av aktuell information som vi skickar ut.

Medlemsavgiften betalas in på plusgiro-konto 20 28 32-2. Ange namn på inbetalningen. Som ny medlem ber vi dig också att skicka en bekräftelse med namn, adress, födelseår, mobilnummer och e-postadress till infoskyblues@gmail.com.

Supporterkortet
För dig som i högre eller lägre utsträckning följer laget på bortaplan, vill vi även passa på att göra reklam för det så kallade supporterkortet. GIF:s pris för kortet blir troligtvis bara 1 000 kr och det ger dig tillträde till alla andra allsvenska arenor. Köper du kortet sponsrar du föreningen och kan spara både pengar och tid vid insläppen. Vi återkommer med mer information när supporterkortet finns till försäljning.

Årsmötet
Måndagen den 17:e februari kl. 19.00 på Gefle IF:s kansli (Silvanum, Kungsbäcksvägen 32) har Sky Blues sitt årsmöte. Vi hälsar alla supportrar varmt välkomna! Som medlem i supporterklubben 2013 äger du även rösträtt på mötet. Vid detta tillfälle ska 2014 års styrelse och ordförande utses, en verksamhetsberättelse för förra året ges och flera viktiga frågor tas upp, så teckna genast ner detta datum i kalendern. Motioner ska vara oss tillhanda senast två veckor före mötet – dvs. måndagen den 3:e februari – och sänds via e-post till infoskyblues@gmail.com. Väl mött!

Mer nyheter, information och snack kring supporterklubben
Facebooksidan: facebook.com/skyblues2001
Twitter: @skyblues2001

På Facebook finns dessutom en öppen Sky Blues-grupp som fungerar som diskussionsplattform. Den har adressen facebook.com/groups/skyblues2001. För att snabbt få svar på frågor går det också utmärkt att kontakta ordförande Per Linderdahl (tel. 073-969 15 30) eller att skicka ett mejl till infoskyblues@gmail.com.

Nu ger vi järnet 2014 – både på planen och på läktaren!

Himmelsblå hälsningar
Supporterklubben Sky Blues

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: