Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Öppet supportermöte med klubbledningen – 27/11 kl. 18.30

På onsdagen deklarerade Pelle Olsson, efter en lång tid av spekulationer, att han har skrivit på ett flerårskontrakt med Djurgården. Därmed står vi för tillfället inte bara utan en marknadschef, utan även utan en tränare och en sportchef. I supporterleden har den senaste tiden en mängd starka åsikter, spekulationer och funderingar spridit sig. Parallellt har oron kring vad som kommer att hända växt. Det har främst handlat om förlusten av Pelle, vem eller vilka som kan ersätta honom och hur detta påverkar spelartruppen. Men det har också handlat om hur övergången har gått till, hur detta har kommunicerats utåt, hur situationen ser ut på kansliet – och hur framtiden ser ut för klubben. Ingen GIF-själ har oberörd kunnat följa den senaste tidens händelseutveckling.

Vi anser att en stabil dialog mellan supporterkollektivet och klubbens ledning är en självklarhet. Det ska finnas möjlighet för oss supportrar att föra fram synpunkter direkt till klubbledningen, vi bör kunna få svar på våra frågor och bli ordentligt informerade om vad som händer. För föreningens bästa är det viktigt att vi alla försöker sträva åt samma håll.

Mot den här bakgrunden arrangeras det nästa vecka ett öppet möte med klubbdirektör Eva von Schéele-Frid och ordförande Leif Lindstrand. Detta är alltså ett ypperligt tillfälle dels att informera sig, dels att lufta egna tankar, idéer och synpunkter.

Vi hoppas därför att många passar på att dyka upp. Sprid informationen till vänner och bekanta. Alla intresserade är varmt välkomna!

När? Onsdag 27/11 klockan 18.30.

Var? Gefle IF:s kansli, Kungsbäcksvägen 32 (Silvanums huvudentré).

 

/Supporterklubben Sky Blues genom Jonas Larsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: