Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Europaäventyret fortsätter: Azerbajdzjan nästa!

OJ! OJ! OJ! Vem hade kunnat tro detta? Nåväl, nu gäller det att snabbt återvända till planeringen. Vilket äventyr detta är bevisas om inte annat genom vilka vi möter i den tredje omgången. Motståndare är då FK Qarabağ från staden Ağdam i Azerbajdzjan. Ağdam är en så kallad spökstad. Som mest hade staden 160 000 invånare och en egen flygplats, men efter konflikten med Armenien om Nagorno-Karabach ödelades och övergavs staden i juli 1993 då den intogs av armeniska trupper (källa: Wikipedia).

Därför spelar vi matchen mot Qarabağ i Azerbajdzjans huvudstad Baku. Givetvis ska vi vara på plats! På grund av att detta är ett rätt problematiskt resmål har vi inlett diskussioner med GIF som planerar att chartra ett eget plan som vi hoppas kunna följa med på. Hittills har så många som ett 15-tal anmält sitt intresse, vilket är riktigt roligt! Matchen spelas nästa torsdag, 1 augusti, och därför brinner det lite i knutarna. Vill du också följa med till Azerbajdzjan? Hör i så fall av dig till Eric Stefansson på telefon 073-033 70 63 så snart du bara kan!

Det är snabba ryck som gäller nu eftersom visum måste ordnas. Så snart du har hört av dig och meddelat att du vill med så uppmanar vi dig att ordna de två fotoautomatbilder som behövs för visumet. Många har helt riktigt påpekat att vi först och främst måste rikta in oss på det som verkligen betyder något – Allsvenskan. Men resan till Azerbajdzjan kommer inte hindra någon från att ta sig ner med – som det ser ut nu – minibuss till Åtvidaberg söndagen 4 augusti (mer info om denna resa kommer). Till Azerbajdzjan åker vi mer eller mindre bara för att se matchen och sedan flyga tillbaka. Häng med du också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: