Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Kallelse till supporterklubben Sky Blues årsmöte tisdagen den 5:e februari

Efter en misslyckad vår var vi i slutet av förra säsongen otroligt nog bara en seger från den bästa allsvenska placeringen någonsin. Kanske kan vi istället slå det rekordet i år när vi gör vår nionde raka säsong i högsta serien. Eric Larsson och Jonathan Hellström har lämnat truppen, men de båda veteranerna ”Bernhard” och ”Hugo” kör vidare och stommen är fortfarande intakt. Anders Wikström har återvänt och det ser även ut som att sydafrikanen Sive Pekezela kan komma att erbjudas ett kontrakt.

Men för att framgång ska nås krävs inte bara att spelarna gör sitt utan också att vi supportrar fyller läktarna och skapar en härlig inramning kring matcherna. En väl fungerande supporterorganisation är därför en oerhört viktig tillgång för klubben, såväl sportsligt som ekonomiskt. Alla nuvarande och eventuellt blivande medlemmar kallas härmed till Sky Blues årsmöte som äger rum tisdagen den 5:e februari klockan 19.00 på Gefle IF:s kansli (Kungsbäcksvägen 32).

Våra planer inför kommande säsong är redan långt gångna. I år lägger vi lite extra kraft på att försöka förbättra resandet till bortamatcher, som förra säsongen tyvärr var klart under förväntan. Redan nu bör datumet för bortapremiären mot Norrköping, den 8:e april, läggas på minnet. Det är en måndag, men givetvis ska vi ändå rulla iväg med en stor buss!

Härutöver har vi bland annat diskuterat arrangerandet av tifon, inköp av nya souvenirer och – då delade meningar råder – vilken pub vi ska samlas på inför hemmamatcherna. Sky Blues planerar också att gå med i Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) som bedriver ett betydelsefullt arbete, inte minst i kampen för bevarandet av föreningsdemokratin och ståplatserna.

Det här är exempel på frågor som behandlas inom styrelsen, men som även kan och bör luftas på årsmötet. Dessutom ska en styrelse för 2013 tillsättas på mötet. Vi hoppas att så många av er som kan dyker upp och för fram era åsikter. Tillsammans är vi Gefle IF!

Medlemsavgiften är precis som förra året ynka 100 kronor för vuxna, 60 kronor för ungdomar och 200 kronor för familjer, och som vanligt har medlemmar flera förmåner (närmare information om dessa förmåner kommer). Medlemskapet kan lösas i samband med årsmötet, annars när GIF-kansliet har öppet eller genom insättning på plusgirokonto 20 28 32-2. Om avgiften betalas via nätet måste ett mejl med namn, adress, födelseår, mobil och e-post skickas till infoskyblues@gmail.com. Motioner till årsmötet ska ha inkommit till infoskyblues@gmail.com senast en vecka före mötesdatumet.

Väl mött GIF-vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: