Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

Åk med till Örebro – helt gratis!

Fredagen 24/8, kl. 19.00, ställs vårt kära GIF mot Örebro SK på Behrn Arena i en mycket viktig match i den allsvenska bottenstriden. För att laget ska få så bra stöd som möjligt går föreningen in och bjuder sina supportrar på resan.  Bussen har 50 platser och det är först till kvarn som gäller! Vi rullar iväg från Strömvallen kl. 15.00.

Eftersom det inte är Sky Blues utan GIF som står som arrangör är det kansliet som tar upp anmälningarna. Kansliet når du på telefon 026-665241, på mejladressen info@geflefotboll.com eller genom att besöka Kungsbäcksvägen 32 (öppettider: måndag-fredag 10.00-14.00).

Uppslutningen på bortaplan har varit under förväntan denna säsong, något som förmodligen till stor del beror på det dystra tabelläget. Men det är i motgång vi supportrar behövs som mest! Det är när hårda vindar blåser som vårt engagemang måste glöda som aldrig förr. Vi hoppas därför att se just DIG på bortasektionen i Örebro den 24:e!

Slutligen bör det återigen påpekas – denna bussresa är helt och hållet gratis, bussen tar 50 personer och det är först till kvarn som gäller. Se därför till att omedelbart säkra en plats!

Kom ihåg att matchbiljetterna står man för själv.

HÄNG MED!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: