Supporterklubben Sky Blues

Strömvallen 1923-2015

FOTBOLLSTURNERING OCH SUPPORTERFEST 21/7!

Lördagen 21/7 smäller det – då möter vi IFK Göteborg på hemmaplan och Sky Blues arrangerar sin traditionsenliga fotbollsturnering och fest. Denna gång håller vi till på Sörby IP (före detta Andersbergs IP), på stampuben Allstar och i Strömvallens öltält. Detta kommer att bli storslaget, så missa det inte! Programmet ser ut som följer:

Kl. 10.00-12.00: Dagen börjar med fotboll på Sörby IP. Vi samlas klockan 10 och beräknas springa i djupet, safta långbollar, glidtackla och zonförsvara i två timmar. Dryck finns till försäljning (här är det helt okej att vara dopad!). Vi kommer också att låna ut matchtröjor. Om vädergudarna inte skulle vara med oss flyttar vi in turneringen i fotbollshallen.

Kl. 13.00: Efter fotbollen ges en timme till att duscha och ta sig ner på stan, närmare bestämt till Allstar där vi äter och dricker för våra vanliga och mycket förmånliga medlemspriser. Stämningen ska nu vara på topp!

Kl. 15.15: Kortegen mot Strömvallen avgår 45 minuter före matchstart. Väl på plats ska vi ge allt, kriga till oss tre pinnar och sjunga att ni som är från Göteborg, ni åker alltid hem med sorg.

Kl. 17.45-: Efter matchen håller Heartbreak öltältet öppet för oss. När de sedan packar ihop har vi fått tillåtelse att vara kvar i tältet och fortsätta festen där. Dryck finns till försäljning. Om du lämnar Strömvallen för att komma tillbaka senare, när grindarna har stängts, är det bara att slå en signal till ordförande Per Linderdahl (tel: 073-969 15 30) så blir du insläppt.

OBS! Medlemskap i supporterklubben krävs för att få delta i fotbollsturneringen och festen på Strömvallen. Mer information om medlemskap hittas under fliken ”Bli medlem” här på vår hemsida:https://supporterklubbenskyblues.wordpress.com/bli-medlem/

Man måste givetvis inte vara med på allt. Till Allstar och på festen efter matchen går det bra att bara dyka upp. Men när det gäller fotbollsturneringen behöver vi i förväg få ett hum om intresset – som vi förstås hoppas är stort. Anmälan sker genom att klicka i ”Jag kommer” på detta evenemang via facebook -> http://www.facebook.com/events/108616495950058/ alt ringer du vår ordförande och anmäler ditt deltagande.

Frågor kan ställas direkt här nedanför, via telefon (Per: 073-969 15 30) eller mejl (infoskyblues@gmail.com).

Hoppas att vi ses! Tillsammans gör vi detta till en riktig höjdardag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: